Verhuur

In onze speeltuin bevindt zich ook een speeltuingebouw. Hierin is een leuk zaaltje (100m2) dat te huur is voor feestjes en partijtjes, maar ook voor bijvoorbeeld het geven van een wekelijkse yogales/muziekles etc. 

Eenmalig: Het is mogelijk om het zaaltje in het speeltuingebouw (rechtergedeelte) af te huren voor (kinder)feestjes, familiereunie’s en bijeenkomsten op de woensdag (tot 16:00), vrijdag en in het weekend. U kunt zelf uw eigen drankjes en etenswaren meenemen.  Er zijn naast voldoende stoelen, tafels en speelgoed een koelkast, vriezer, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en klein oventje beschikbaar. Wij verwachten dat u zelf zorgt voor de eindschoonmaak van de zaal.
Kosten: Leden: € 50,- per dagdeel    Niet leden: €100,- per dagdeel  

Duur van een dagdeel is in overleg te bepalen, maximale eindtijd op vrij/zat/zon = 22:00 uur
Op woensdag is de ruimte tot maximaal 16:00 te huur.  

Vaste verhuur: hiervoor gelden andere prijzen en mogelijkheden. De ruimte is diverse middagen en avonden beschikbaar en elke dag in de week op de ochtenden buiten de schoolvakanties om. 

Bent u geinteresseerd in eenmalige of vaste verhuur, vul dat onderstaand contactformulier in. Wij streven ernaar om uw verzoek uiterlijk binnen 7 dagen te beantwoorden!