Verhuur speeltuingebouw

In onze speeltuin bevindt zich een speeltuingebouw. Hierin is een leuk zaaltje (100m2) dat te huur is voor feestjes en partijtjes, maar ook voor bijvoorbeeld het geven van een wekelijkse yogales/muziekles etc. 

Eenmalig: Het is mogelijk om het zaaltje in het speeltuingebouw (rechtergedeelte) af te huren voor kinder & buurtgerelateerde activiteiten. Denk aan een kinderfeestje, babyshower, buurtborrel, klassenfeest etc. De verhuur is mogelijk op woensdag (tot 16:00), vrijdag en in het weekend. U kunt zelf uw eigen drankjes en etenswaren meenemen.  Er zijn naast voldoende stoelen, tafels en speelgoed een koelkast, vriezer, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en klein oventje beschikbaar. Wij verwachten dat u zelf zorgt voor de eindschoonmaak van de zaal.
Kosten: Leden: € 60,- per dag *   Niet leden: €120,- per dag (een dag is max 6 uur)

*Indien u besluit lid te worden zal er 35 euro bij de prijs worden gerekend, u bent dan lid voor het jaar dat het feestje plaatsvind en het lidmaatschap is tot nader opzegging. 

 

Vaste verhuur: hiervoor gelden andere prijzen en mogelijkheden. De ruimte is diverse middagen en avonden beschikbaar en elke dag in de week op de ochtenden buiten de schoolvakanties om. 

Bent u geinteresseerd in eenmalige of vaste verhuur, vul dat onderstaand contactformulier in (onder de foto’s). Wij streven ernaar om uw verzoek uiterlijk binnen 7 dagen te beantwoorden!