Sponsoring

Een speeltuin als de onze kan niet zonder de hulp van haar wijkbewoners en bedrijven/organisaties die mogelijk willen sponsoren. Zeker met de nieuwe vernieuwing in het vooruitzicht is het mogelijk voor uw bedrijf interessant om een steentje bij te dragen aan dit maatschappelijk verantwoorde project.

Denkt u zich eens in voor een eenmalige gift krijgt u circa 20 jaar reclame op een fantastische plek die bezocht wordt door jong & oud. Uw bedrijfsnaam kan schitteren op het “mede mogelijk gemaakt door” sponsorbord, op uw eigen toestel of mogelijk wel op een eigen gedeelte in de speeltuin. Allemaal afhankelijk van de manier waarop uw bedrijf ons kan sponsoren. Naast reclame in de speeltuin, heeft u mogelijk ook al diverse uitingen gezien in diverse media (NH nieuws, Haarlems dagblad, In de buurt etc.) Uw bedrijf willen we hier ook met alle liefde in vermelden!

Klinkt dit interessant stuur ons dan zeker een mail: speeltuinramplaankwartier@outlook.com

Wij hebben een uitgebreide brochure beschikbaar voor uw bedrijf waarin alle mogelijkheden rondom sponsoren en welke reclame u ervoor terugkrijgt staan uitgelegd. Deze kunnen wij u altijd vrijblijvend toezenden.

Wij danken onze huidige sponsors voor hun bijdrage!