Praktische informatie

Bereikbaarheid: Onze speeltuin op de Croesenstraat is goed bereikbaar voor iedereen. Het is mogelijk om voor de deur gratis de auto of fiets te parkeren. Met het OV is de bushalte vijver op circa 5 minuten lopen de dichtsbijzijnde optie. (buslijn 14)

Eten/Drinken: U kunt in de speeltuin picknicken of/en u kunt tegen betaling iets kopen in ons winkeltje. Dit is alleen open wanneer de toezichthouder aanwezig is (woensdag, vrijdag en zondagmiddag)

Voor wie: in de speeltuin is iedereen welkom, mits er op een vreedzame manier met elkaar wordt omgegaan!

Toegankelijkheid: De huidige speeltuin is voor mensen met een fysieke beperking minder goed toegankelijk. Er zit redelijk veel hoogteverschil tussen de toestellen en er zijn geen aangepaste toestellen voor bijvoorbeeld een rolstoel. Wel is er een invalide toilet aanwezig, welke gebruikt kan worden op de momenten dat de toezichthouder aanwezig is.

In de nieuwe plannen (volg onze nieuwspagina voor de laatste updates) zal de speeltuin volledig toegankelijk zijn voor iedereen ook diegen met bijvoorbeeld een rolstoel of rollator. Alles is begaanbaar en de zandwerkplaats zal ook te gebruiken zijn vanuit een rolstoel.