Onze speeltuin

In 2021 en 2022 is er hard gewerkt in de speeltuin en zijn alle toestellen vervangen. Wij zijn ontzettend trots op het resultaat en hopen veel kinderen uit de omgeving Haarlem te verwelkomen! Er zijn speeltoestellen voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Denk aan babyschommels, een dubbele kabelbaan, diverse klim en klauterparcoursjes, schommels, glijbanen en een waterspeelplaats. Wij hopen alle kinderen die komen spelen een veilige, leuke omgeving te bieden waar ze heerlijk kind kunnen zijn! Alle toestellen zijn gecertificeerd en voorzien van een veilige ondergrond waar nodig.

Onze speeltuin is gratis toegankelijk en draait volledig op vrijwilligers en haar leden. Komt u vaker, wordt dan lid! Ook BSO’s en KDV zijn van harte welkom om te komen spelen, wist u dat u ook de bijbehorende speeltuingebouw ruimte kunt huren voor een ochtend/middag zodat er altijd een wc en keukentje nabij is;)

Houdt onze facebookpagina in de gaten voor leuke activiteiten en kom lekker vaak spelen. Vragen of opmerkingen, mail ons dan (speeltuinramplaankwartier@outlook.com)

Bestuur Speeltuinvereniging Ramplaankwartier