Vernieuwing speeltuin

Help Speeltuin Ramplaankwartier!

Midden in het Ramplaankwartier in Haarlem, bevindt zich een super leuke speeltuin. Een heerlijke plek voor jong en oud. Wellicht bent u er weleens geweest of eens langsgelopen. Dan is het u vast opgevallen dat de speeltoestellen zich in een slechte staat bevinden, de meeste zijn zelfs afgekeurd. Hoog tijd dus voor actie! Het vernieuwen van de speeltuin kost alleen erg veel geld en wij krijgen als speeltuinvereniging maar een zeer beperkte bijdrage van de gemeente Haarlem. Om toch in 2021 een start te kunnen maken met een nieuwe speeltuin, proberen wij het geld bij elkaar te krijgen via fondsenwerving, sponsoring van bedrijven en donaties. We kunnen uw hulp hierbij dan ook goed gebruiken! 

Draagt u de speeltuin een warm hart toe en kunt u wat missen, doe dan een donatie op deze website! https://steunactie.nl/actie/vernieuwing-speeltuin-ramplaankwartier Hopelijk halen we ons doelbedrag en kunnen we een speeltuin realiseren waar zowel kinderen naar hartenlust kunnen spelen als ook de oudere generatie aan sociale en culturele activiteiten kan deelnemen.

Wilt u met uw bedrijf/organisatie steunen, dan zijn hier ook diverse mogelijkheden voor. (speeltuinramplaankwartier@outlook.com). Alvast ontzettend bedankt voor uw steun!

Bestuur Speeltuinvereniging Ramplaankwartier